×

FORGOT YOUR DETAILS?

Honlap-és webshopkészítés

A honlapkészítés kapcsán a megbízási szerződés elkészítéséhez a vállalkozás alapadataira lesz szükségünk: név, székhely, adószám, cégjegyzékszám vagy egyéni vállalkozó esetében nyilvántartási szám. Magánszemély esetén név, állandó lakcím, személyi igazolvány száma.

A honlapkészítés megkezdéséhez tárhely és domain-cím megléte szükséges.

Amennyiben rendelkezik már megrendelt tárhellyel, úgy arra is fel tudjuk építeni honlapját. Meglévő tárhelyszolgáltatás hiányában mi is tudunk Önnek tárhelyet biztosítani évi szolgáltatási díj ellenében. Bizonyos esetekben a tárhelyet ingyen biztosítjuk.

Az Ön által kiválasztott domain-cím regisztrációjában teljes körű segítséget nyújtunk. Új, .hu domain regisztrációja esetén az ügyintézés 100%-ban elektronikus, a regisztráció visszaigazolását követő 24 órán belül a domain használható állapotba kerül.

Egy honlap elkészítésének díja számos tényezőtől függ (pl. oldalak száma, kívánt szolgáltatások és funkciók stb.), ezért minden esetben előzetes egyeztetést követően egyedi árajánlatot készítünk.

Egy honlap elkészítésének ideje számos tényezőtől függ (pl. oldalak száma, kívánt szolgáltatások és funkciók stb.), általánosságban 10-30 munkanap között várható.

Minden általunk készített weboldalhoz magyar nyelvű, könnyen használható adminisztrációs felület tartozik, amely segítségével bárki egyszerűen módosíthatja a honlap szöveges és képi tartalmait.

Minden, saját tárhelyünkre épített weboldalunkról napi biztonsági mentés készül, így meghibásodás, vírusfertőzés esetén 1-2 órán belül, ingyenesen helyreállítjuk a legutóbbi állapotot. Ügyfélszolgálatunk egyéb esetekben is készséggel áll rendelkezésére.

Nálunk rendelt tárhelyszolgáltatás esetén 5db ingyenes e-mail fiók áll rendelkezésére korlátlan tárhellyel.

Természetesen, amennyiben a későbbiekben új modulokkal, funkciókkal szeretné bővíteni oldalát, egyedi ajánlatunk alapján megvalósítjuk Önnek.

Logó, grafika, kiadványszerkesztés

Amennyiben az előzetes minták közül elfogadja valamelyiket, s kifizeti az előleget, úgy megkezdődik a logó véglegesítése. Ha a végeredménnyel nem elégedett, és nem sikerül végül az Ön által megálmodott változatot elkészítenünk, úgy további fizetési kötelezettség nem terheli, azonban az kifizetett előleget nem térítjük vissza. Ha még a minta kiválasztása előtt úgy dönt, hogy nem kéri a logókészítést, Önt fizetési kötelezettség nem terheli.

Plakát, szórólap, névjegykártya, molinó, roll-up, strandzászló, brossúra, prospektus, ajándékkártya, egyéb kártya, füzet, újság, magazin, póló, nyakpánt, puzzle, vászonkép, matrica, hűtőmágnes, autó-és falmatrica, banner, újsághirdetés grafikai tervezését vállaljuk akár nyomdai előállítással.

Minden grafikai munkára egyedi teljesítési időt adunk, hiszen nincsen két egyforma munka.

Nem, vállaljuk az elkészült grafikák alapján a nyomdai előállítást is digitális nyomdai technológia segítségével. Az elkészült nyomdatermékeket házhoz is szállítjuk (bizonyos összeg fölött ingyenesen).

Többtételes megrendelés esetén egyedi kedvezményeket biztosítunk!

FEL