×

FORGOT YOUR DETAILS?

ONLINE MARKETING

Nem elég jelen lenni az interneten.
Tegyük vállalkozását népszerűvé!

Az online világot a kommunikációs csatornák sokfélesége jellemzi. A social media világában a közösségi oldalakon vagyunk jelen első sorban. Ezek a véleményformálás napi szintű eszközei minden korosztály számára. Ügyfeleink részére segítő kezet nyújtunk az online marketing világának mélyebb megismerésére.

Weboldalainkat alapvetően a keresőoptimalizálás (SEO) elvárásai szerint készítjük, hogy hatékony, a keresők számára könnyen feltérképezhető, felhasználóbarát és modern oldalt alakíthassunk ki.

A social media segítségével 10 évestől egészen a 80 éves korosztályig elérheti kiszemelt ügyfeleit. Segítünk eligazodni a különféle platformok és applikációk között, és kampányait is optimalizáljuk, menedzseljük.

Keresőoptimalizálás

Többszörözzte meg weboldala látogatottságát! A legtöbb esetben csak néhány apró lépés választja el honlapját a jobb helyezésektől a keresőkben. Az előnyös megjelenés egyik feltétele a jól és okosan optimalizált oldal!

Google AdWords

A Google fizetett találtai között kiemelt figyelmet kap honlapja. Az AdWords azonban könnyen pénznyelővé válhat, ha nem megfelelően használja, és nem használja fel a statisztikai adatokat a folyamatos optimalizáláshoz. Mi segítünk eligazodni és folyamatosan fejleszteni kampányait.

Facebook hirdetés

Nagyon gyorsan és egyszerűen lehet a Facebook-on hirdetést feladni, ezt bizonyára Ön is tudja. De biztos, hogy azokhoz és csak azokhoz ér el hirdetése, akinek szánja? Segítünk, hogy a legnépszerűbb közösségi oldalon hirdetései a lehető legtöbb új ügyfelet szerezzék!

Instagram hirdetés

A legnagyszerűbb hirdetési platform a fiatalabb korosztály megszólítására. Alacsony költési szinttel érhetjük el elsősorban a lányokat. Könnyen összekapcsolható a Facebook hirdetésekkel.
FEL